Microvida is een jonge, moderne en ambitieuze laboratoriumorganisatie. Op de locaties in Terneuzen, Roosendaal en Breda werken 80 medewerkers. Zij voelen zich in onze gestructureerde, zorgvuldige werkomgeving en plezierige bedrijfscultuur snel thuis. Zoekt u zinvol, gevarieerd en doelmatig werk met volop ruimte om u persoonlijk te ontwikkelen? Dan horen wij graag van u.

Maatwerk voor iedere patiënt

Infectieziekten zijn te genezen, mits wíj de juiste diagnose stellen en het beste behandelplan adviseren. Wij gaan daarom verder dan het routinematig produceren van een testuitslag. Aanvullende onderzoeken, patiëntgegevens, ziektebeelden en inzichten in testprestaties zijn onmisbaar bij het juist interpreteren van onderzoeksgegevens. Maatwerk dus!

Zorgvuldigheid topprioriteit

Voor feilloze diagnostiek zijn concentratie, nauwkeurigheid en een analytisch vermogen nodig. De analistenfunctie vereist 100% zorgvuldigheid. Verkeerde diagnoses kunnen tot ingrijpende situaties leiden. Met een onderzoeksbetrouwbaarheid van minimaal 99% bieden wij artsen en specialisten zekerheid. Ze vertrouwen erop dat onze diagnoses kloppen.

Veel variatie in laboratoriumwerk

Een analist onderzoekt, interpreteert en beoordeelt menselijke onderzoeksmaterialen. Uw afwisselende takenpakket voert u van micro- en macroscopiewerk naar kweek en DNA-testen. Het uitvoeren van controles vormt de rode draad door al uw werkzaamheden. U werkt op een nieuw en ruim laboratorium met state-of-the art testapparatuur.

Als analist aan de slag?

Heeft u de vierjarige hbo-opleiding aan het Hoger Laboratorium Onderwijs (HLO) gevolgd met de specialisatie ‘Medisch microbiologisch analist’? U kunt uw open sollicitatie mailen naar onze secretaresse of per post toesturen naar:

Microvida
Postbus 999
4700 AZ Roosendaal

U ontvangt onze reactie binnen 2 weken.