Microvida is een jonge, moderne en ambitieuze laboratoriumorganisatie. Op de locaties in Breda, Roosendaal, Tilburg en Terneuzen werken circa 150 medewerkers. Zij voelen zich in onze gestructureerde, zorgvuldige werkomgeving en plezierige bedrijfscultuur snel thuis. Zoekt u zinvol, gevarieerd en doelmatig werk met volop ruimte om u persoonlijk te ontwikkelen? Dan horen wij graag van u.

Maatwerk voor iedere patiënt

Infectieziekten zijn te genezen, mits wíj de juiste diagnose stellen en het beste behandelplan adviseren. Wij gaan daarom verder dan het routinematig produceren van een testuitslag. Aanvullende onderzoeken, patiëntgegevens, ziektebeelden en inzichten in testprestaties zijn onmisbaar bij het juist interpreteren van onderzoeksgegevens. Maatwerk dus!
Dit geldt ook voor immunologische ziekten, waarbij genezing echter niet altijd mogelijk is, maar een juiste diagnose en behandeling de symptomen van de ziekte wel sterk kan verlichten en het ziekteproces afgeremd of ingeperkt kan worden.

Zorgvuldigheid topprioriteit

Voor feilloze diagnostiek zijn concentratie, nauwkeurigheid en een analytisch vermogen nodig. De analistenfunctie vereist 100% zorgvuldigheid. Verkeerde diagnoses kunnen tot ingrijpende situaties leiden. Met een onderzoeksbetrouwbaarheid van minimaal 99% bieden wij artsen en specialisten zekerheid. Ze vertrouwen erop dat onze diagnoses kloppen.

Veel variatie in laboratoriumwerk

Een analist onderzoekt, interpreteert en beoordeelt menselijke onderzoeksmaterialen. Uw afwisselende takenpakket voert u van micro- en macroscopiewerk naar kweek en DNA- of serologische testen. Het uitvoeren van controles vormt de rode draad door al uw werkzaamheden. U werkt op een nieuw en ruim laboratorium met state-of-the art testapparatuur.

Als analist aan de slag?

Heeft u de vierjarige hbo-opleiding aan het Hoger Laboratorium Onderwijs (HLO) gevolgd met de specialisatie ‘Medisch microbiologisch analist’? U kunt uw open sollicitatie mailen naar onze officemanager of per post toesturen naar:

Microvida
Postbus 999
4700 AZ Roosendaal

U ontvangt onze reactie binnen 2 weken.