by Microvida Microvida

Medisch Immunoloog

Microvida is voor het Elisabeth-TweeSteden Ziekenhuis (ETZ, Tilburg), ZorgSaam (Terneuzen) en Admiraal de Ruyter Ziekenhuis (ADRZ, Goes) op zoek naar een medisch immunoloog die het specialisme in de volle omvang beheerst.

Microvida, een dynamische organisatie

Microvida is het laboratorium dat medisch microbiologische diagnostiek voor het ETZ, Amphia, Bravis (Roosendaal en Bergen op Zoom) en ZorgSaam (Terneuzen) verzorgt en verricht daarnaast medisch microbiologische diagnostiek voor andere zorginstellingen, verloskundigen, huisartsen en de GGD in de regio. De 11 artsen-microbioloog verantwoordelijk voor deze diagnostiek zijn verenigd binnen de maatschap artsen-microbioloog Brabant/Zeeland. Voor de immunologische diagnostiek en dienstverlening die Microvida verzorgt voor het ETZ, ZorgSaam en huisartsen zijn twee medisch immunologen in dienst die daarnaast middels detachering ook verantwoordelijk zijn voor de immunologische diagnostiek en dienstverlening in het ADRZ.

Naast de artsen-microbioloog en medisch immunologen bestaat de staf van Microvida uit 3 medisch-moleculair microbiologen. Binnen Microvida locatie ETZ wordt de opleiding tot arts-microbioloog als volledige opleiding verzorgd en in locatie Amphia de gedeeltelijke-opleiding. Tevens wordt in het ETZ een medisch moleculair microbioloog opgeleid.

Op dit moment wordt een fusie tussen Microvida en het laboratorium voor Medische Microbiologie en Immunologie in het ADRZ voorbereid.

ETZ Tilburg

Het Elisabeth-TweeSteden Ziekenhuis is een topklinisch opleidingsziekenhuis, allergiecentrum, traumacentrum en HIV en hepatitis behandelcentrum. Het ETZ biedt zorg vanuit drie ziekenhuislocaties: ETZ Elisabeth, ETZ TweeSteden en ETZ Waalwijk. Met ruim 7000 medewerkers, 388 medisch specialisten (verdeeld over 29 specialismen), meer dan 200 arts-assistenten is het ETZ een van de grootste STZ ziekenhuizen in Nederland.

ADRZ Goes

Het ADRZ is een algemeen ziekenhuis met locaties in Goes, Vlissingen en Zierikzee. Het ADRZ is als ziekenhuis sinds 2017 onderdeel van het Erasmus MC. Het ADRZ betstaat uit 2250 medewerkers, 180 medisch specialisten en 140 vrijwilligers.

Over de functie

De kandidaat is een geregistreerd medisch immunoloog die het specialisme in de volle omvang beheerst en heeft ervaring en affiniteit met flowcytometrische diagnostiek van leukemie en lymfomen. De kandidaat is een teamspeler, is flexibel en heeft affiniteit met het verbeteren van laboratoriumprocessen. Daarnaast is de kandidaat gemotiveerd om de opleiding medische immunologie binnen het ETZ op te zetten.

Wat we bieden

– een fulltime dienstverband (36 uur per week)

– een salaris conform CAO ziekenhuizen, inschaling in FWG 80

– goede primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden

– ruime gelegenheid tot extra (bij)scholing, verdieping en verbreding

– een veelzijdige functie binnen een grote dynamische organisatie

Iets voor jou?

Mail dan je cv en motivatiebrief als Word- of PDF-bestand voor 1 oktober 2022 naar recruitment@bravis.nl. Je ontvangt dan snel meer informatie over het vervolg van de procedure.

Voor meer informatie www.microvida.nl of neem contact op met Pieter van der Pol (0113-234971) of Anouk Platteel (013 221 2203).

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld. Het overleggen van een VOG (Verklaring Omtrent het Gedrag) is een verplicht onderdeel bij alle functies.